Didi Kempot - Banyu Langit cover by Remember Entertainment





4 Views
Published
Didi Kempot - Banyu Langit versi Keroncong cover by Remember Entertainment

Keroncong Modern Keroncong Jawa Keroncong Millenials

===

Terimakasih yang sudah support channel kami. Video live cover akustik terbaru dari Remember Entertainment Didi Kempot - Banyu Langit
Semoga video cover live akustik yang Remember Entertainment bawakan ini berkenan buat teman2 semua yaa
Jangan lupa dengarkan Didi Kempot - Banyu Langit versi aslinya

===

LIRIK

Sworo angin
Angin sing ngreridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pengen nangis
Ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh
Senajan mung ono ngimpi
Ngalemo
Ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo
Ngalemo neng aku
Ben ra adem kesiram udaning dalu
Banyu langit
Sing ono nduwur kayangan
Watu gedhe
Kalingan mendunge udan
Telesono
Atine wong sing kasmaran
Setyo janji
Seprene tansah kelingan
Ademe gunung merapi purba
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto
Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane
Udan gerimis
Telesono klambi iki
Jroning dodo
Ben ra garing ngekep janji
Ora lamis
Gedhene nggonku nresnani
Nganti kapan
Aku ora biso lali
Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto
Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

===

Yuk subscribe Remember Entertainment, karena bakal ada banyak video cover di channel ini, lagu galau, lagu terbaik indonesia, lagu hits cover versi akustik, cover versi piano, semua lengkap dengan lirik supaya teman-teman semua bisa ikutan karaoke bareng Remember Entertainment

===

Remember Entertainment Yogyakarta

“Where music is sounded, there is a happiness”

Profesional Music Entertainment for
- Wedding Party
- Birthday Party
- Gathering
- Product Launching
- etc..

Basic Acoustic | Full Acoustic | Keroncong Modern | Band & Mini Orchestra

For Business Inquiries
Phone & WhatsApp: 081804248321 (Billy)
Instagram: @remember.entertainment

#KeroncongMillennials #KeroncongModern #RememberEntertainment
Category
Entertainment
Be the first to comment