Aile katliamının altından 150 bin liralık borç çıktı! Tetiği ayak parmağıyla çekmiş

Haberler.com 2021-03-17

Views 5.3K

Antalya'da, annesi, babası ve ablasını öldürüp intihar eden otel fotoğrafçısı Mustafa Gider'in 150 bin lira borcu olduğu, bu nedenle psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi. Gider'in tüfeğin tetiğini ayak parmağıyla ateşleyerek kendi yaşamına son verdiği ortaya çıktı.

Antalya'da aynı aileden 4 kişinin tripleks villada ölü olarak bulunmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Otel fotoğrafçısı olan Mustafa Gider'in (40), birlikte yaşadığı annesi, babası ve ablasını öldürüp, intihar ettiği ortaya çıktı.

Sabah'tan Erdoğan Öztürk'ün haberine göre psikolojik sorunları olan Mustafa Gider'in 150 bin lira borcu olduğu öne sürüldü. Olay önceki akşam Muratpaşa ilçesi Güzeloba mahallesinde bulunan bir sitedeki 3 katlı villada meydana geldi. Gider ailesinden haber alamayan bir yakını eve gittiğinde korkunç manzara ile karşılaştı. Haber

https://www.haberler.com/aile-katliaminin-altindan-150-bin-liralik-borc-13999342-haberi/

Share This Video


Download

  
Report form
RELATED VIDEOS