نشست احزاب راست افراطی اروپا در آلمان

Views 5

سران احزاب راست افراطی اروپا خوشنود از مراسم تحلیف دونالد ترامپ در ایالات متحده آمریکا و جدیتر شدن روند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا روز شنبه در کُلبنز آلمان گرد هم آمدند.

حاضران بر سه محور اساسی تاکید کردند: اعتبار بخشی دوباره به مفهوم دولت-ملتها، کنترل مرزها و پایان دادن به روند فعلی پذیرش مهاجران در اروپا.

پیام چهره هایی نظیر خیرت ویلدرز، مارین لوپن و فخاوکه پیتری که کشورهایشان در سال جاری میلادی شاهد انتخابات مهمی خواهند بود، در نوع خودش قابل توجه بود.

خیرت ویلدرز و حزب آزادی او طبق آخرین نظرسنجی ها برنده انتخابات پارلمانی پیش رو در هلند در ۱۵ مارس خواهند بود.

این درحالیست که پیش بینی می شود مارین لوپن، رهبر جبهه ملی فرانسه در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه در بهار آینده دست کم به دور دوم راه پیدا کند.

در آلمان هم حزب «آ اف د» فخاوکه پتری طبق نظرسنجی های اخیر در رتبه سوم قرار خواهد گرفت که این به مفهوم ورود این چهره به بوندستاگ (پارلمان) در جریان انتخابات ماه سپتامبر خواهد بود.

خیرت ویلدرز در این کنفرانس مطبوعاتی در حمایت از همفکر آلمانی خود گفت: «این برای چیزی که شما در آلمان خواهان آنید بسیار مهم است. نه تنها برای آلمان که برای کل اروپا.... اروپا به یک آلمان قوی، مطمئن و پرافتخار نیاز دارد...، آلمانی که بر پایه فرهنگ و هویت و تمدنش بنا شده باشد. آلمان نه به آنگلا، که به فخاوکه نیاز دارد.»

خانم پیتری برای اتحادیه اروپا همان سرنوشتی را قائل است که برای فرانسه ناپلئون یا آلمان نازی و روسیه شوروی. او در مورد اروپا گفت: «ما اینجا با این عقیده گرد هم آمده ایم که هر کشوری باید برای خودش آنچه را که درست می داند، برگزیند. بعلاوه تکیه بر اشتراکات برای ما اهمیت زیادی دارند. با هم و در کنار احزابی که اینجا نماینده دارند خواهان اروپایی هستیم که وامدار کشورهای آزاد است. ما روی این اصل توافق داریم هر چند در جزئیات آن اختلاف نظر داریم و این به هیچ وجه متناقض نیست.»

مارین لوپن نیز درصورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه وعده برگزاری همه پرسی در مورد رابطه فرانسه و اتحادیه اروپا را داده است.

رهبر حزب جبهه ملی فرانسه در این مورد گفت: «فردای پس از پیروزی در انتخابات از اتحادیه اروپا خواهم خواست تا چهار قدرت حاکمه ما را به ما بازگرداند که بدون آنها مردم آزاد نیستند و ظرفیت اعمال اصلاحات لازم وجود ندارد. حاکمیت بر سرزمین، حاکمیت بر مرزها، حاکمیت بر واحد پولی و حاکمیت اقتصادی و حاکمیت قانونگذاری.»

برگزارکنندگان این نشست با متهم کردن برخی رسانه ها به جعل خبر و وارونه نشان دادن واقعیات از حضور خبرنگاران رسانه هایی نظیر «زد د اف» و اشپیگل در این کنفرانس خبری جلوگیری کردند.

Share This Video


Download

  
Report form
RELATED VIDEOS