هشدار بانک جهانی نسبت به عواقب اقتصادی شیوع ابولا

Views 2

در شرایطی که ترس و نگرانی نسبت به شیوع بیشتر ابولا غرب آفریقا را فرا گرفته است، بانک جهانی، نسبت به عواقب وخیم اقتصادی این ویروس مرگبار هشدار داد.

بر اساس گزارشی که بانک جهانی منتشر کرده است اگر روند گسترش ابولا در کشورهای گینه، لیبریا و سیرالئون به همین ترتیب ادامه پیدا کند، تاثیر منفی اقتصادی آن می تواند به هشت برابر میزان کنونی آن برسد و فاجعه ای اقتصادی را برای این کشورها به همراه داشته باشد.

برای بیماری مرگباری که نه واکسنی دارد و نه دارویی، کلینیکهای کوچکی که در کشورهای آلوده برپا شده اند، جوابگوی شمار زیاد بیماران نیست.

یکی از این کلینیکها، مرکز درمانی سازمان پزشکان بدون مرز در لیبریا است. استفان لیلیگرن، یکی از مقامهای پزشکان بدون مرز می گوید: «دشوارترین مرحله، مرحله ورودی است. ما به محض این که این مرکز را باز می کنیم، بعد از یک یا دو ساعت کاملا ظرفیت آن پر می شود. این به آن معنی است که ما مجبور می شویم جلوی افراد مریض، خیلی مریض را بگیریم. ما جلوی در می ایستیم و به آنها می گوییم متاسفیم و نمی توانیم به شما اجازه ورود بدهیم. در حالی که آنها التماس می کنند که وارد این مرکز بشوند. آنها نمی خواهند به خانه بروند و بقیه افراد خانواده را آلوده کنند. اما مشکل این است که ما هیچ جایی برای آنها نداریم.»

یک روز قبل، سازمان جهانی بهداشت، نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، اعلام کرده بود که برای جلوگیری از شیوع بیماری ابولا به دست کم یک میلیارد دلار پول نیاز است.

دور جدید شیوع ویروس ابولا تا کنون جان دست کم 2461 نفر از پنج هزار نفر آلوده به این ویروس را گرفته است.

ویروس ابولا یکی از مرگبارترین ویروسها است که با تب شدید و خونریزی همراه است و فرد مبتلا به آن بلافاصله از پا در می آید. مشکل اصلی در شیوع ابولا این است که بسادگی از فردی به فرد دیگر منتقل می شود و درمان و واکسن ندارد.

ویروس ابولا از طریق تماس با مایعات بدن فرد مبتلا به آن منتقل می شود و بین 25 تا نود درصد افراد آلوده به این ویروس جان خود را از دست می دهند.

Share This Video


Download

  
Report form
RELATED VIDEOS